Het team

De organisatie van de klippertournee ligt in handen van vier mensen die enthousiast worden van samen muziek maken. 

Augusta Goedhart werkt als adviseur en projectmanager en is daarnaast amateurzangeres (sopraan). Zij is verantwoordelijk voor de deelnemerswerving en de promotie.

Peter-Paul van Beekum is dirigent en professioneel bas/bariton. Peter-Paul dirigeert Capella ad Fluvium, het Helmonds Kamerkoor en de cantorij van de San Salvator gemeenschap en is muzikaal leider bij Muziektheater Apeldoorn. Peter-Paul is verantwoordelijk voor het inhoudelijk slagen van het project.

Nathan Tax is professioneel bariton en filosoof. Nathan is actief als artistiek leider van Stichting Cherubino, waarmee snelkookoperettes worden ontwikkeld om een nieuw publiek in aanraking te brengen met het genre. Nathan is verantwoordelijk voor de deelnemerswerving

Erik de Jong is amateurmuzikant en speelt zowel piano als slagwerk. Erik is zakelijk leider van Bosch Parade in ‘s-Hertogenbosch en is als Community Manager verbonden aan de TU Eindhoven. Erik is verantwoordelijk voor de praktische zaken en de logistiek.

Wij zetten samen in op een heerlijk project, een heerlijk zonnetje, fantastische muzikanten en een stralend publiek. Zien we jou ook deze zomer?