De mensen

De organisatie van de klippertournee’s wordt gedaan door allemaal enthousiaste muzikanten die van zeilen houden. Iedereen aan boord draagt een steentje bij.

Augusta Goedhart werkt als adviseur en projectmanager en is daarnaast amateurzangeres (sopraan). Zij is verantwoordelijk voor de deelnemerswerving en de promotie.

Erik de Jong is amateurmuzikant en speelt zowel piano als slagwerk. Erik is zakelijk leider van Bosch Parade in ‘s-Hertogenbosch en is als Community Manager verbonden aan de TU Eindhoven. Erik is verantwoordelijk voor de praktische zaken en de logistiek.

De klippertournee wordt georganiseerd vanuit Stichting Drijvende kracht van Erik en Augusta.

Peter-Paul van Beekum (editie 2021) is dirigent en professioneel bas/bariton. Peter-Paul dirigeert Capella ad Fluvium, het Helmonds Kamerkoor en de cantorij van de San Salvator gemeenschap en is muzikaal leider bij Muziektheater Apeldoorn. Peter-Paul was verantwoordelijk voor het inhoudelijk slagen van project 2021.

Nathan Tax (editie 2021) is professioneel bariton en filosoof. Nathan was verantwoordelijk voor de deelnemerswerving

Maike Flick (editie 2021) heeft gestudeerd aan de HKU en is regisseur, acteur en docent. Als regisseur heeft ze een liefde voor locatie theater. Ze heeft de regie van Klippertournee editie 2021 verzorgd.

Bronwyn Henebury (editie 2023) werkt als psycholoog en is daarnaast amateurzangeres (sopraan) en helpt mee in de organisatie van Klippertournee editie 2023.

Wij zetten samen in op gezellige projecten, een heerlijk zonnetje, fantastische muzikanten en een stralend publiek.